XX. Vedecká konferencia študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre Fakulta biotechnológie a potravinárstva
si Vás dovoľuje pozvať na
XX. Vedeckú konferenciu študentov bakalárskeho a magisterského stupňa vysokoškolského štúdia,
ktorá sa bude konať pod záštitou prof. Ing. Norberta Lukáča, PhD. dekana Fakulty biotechnológie a potravinárstva
21. apríla 2022 na FBP SPU v Nitre.
INFORMÁCIE:
Konferencia sa uskutoční v hybridnom formáte s možnosťou osobnej prítomnosti študentov na FBP SPU v Nitre a on-line prostredníctvom MS Teams.
Tematické okruhy (sekcie):
- Kvalita a spracovanie surovín a potravín rastlinného pôvodu
- Kvalita a spracovanie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
- Kontrola a bezpečnosť potravového reťazca
- Aplikovaná biológia
- Biotechnológie
- Inovácie v potravinárstve
Miesto konania:
ONLINE prostredníctvom MS TEAMS platformy
Informácie:
konferencia je určená pre študentov dennej aj externej formy štúdia
- rokovací jazyk: slovenský, český, anglický, poľský
- príspevky budú prezentované formou prednášok
- prednášajúcim bude k dispozícii dataprojektor
- čas vyhradený na prezentáciu je 10 minút
- odprezentované príspevky vo forme rozšírených abstraktov budú publikované v online publikácii v recenzovanom zborníku abstraktov
Dôležité termíny:
- uzávierka registrácie: 20. 3. 2022
- uzávierka odoslania abstraktov: 3. 4. 2022
- registrácia študentov: Student conference of FBFS – Registration / Registrácia (uniag.sk)
- abstrakty príspevkov vypracované podľa priloženého vzoru a vložené do šablóny je potrebné poslať elektronicky do 3. 4. 2022 na adresu: studentconferencefbfs@gmail.com
- oprava abstraktov po recenzií do 15. 4. 2022